Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Vivi Édesszalon

2021 július 6.-án megnyitotta kapuit a Vivi Édesszalon, Kaposvár ismert Tisztviselőtelep városrészén, a Szent Imre utcában.

Gyertek látogassatok el hozzánk, és ebben a bájosan elegáns környezetben, kóstoljátok meg különleges süteményeinket, egy finom kávé kíséretében.
Hiszünk abban, hogy a minőség és szépség mindenki lelkét örömmel tölti fel.
Várunk szeretettel.

Süteményeink és tortáink elkészítéséhez csakis kiváló minőségű, természetes alapanyagokat használunk fel. A süteményes pultban megtalálhatóak, az eredeti recept alapján készült, klasszikus Magyar sütemények, mint az Eszterházy torta, Dobostorta, illetve a klasszikus Francia sütemények, mint a Paris Brest, vagy Choux. Valamint vannak Svéd finomságok is, melyek sokatok kedvence már, a “híres” Svéd Hercegnő torta, és a Budapest torta.

Mentes kínálatunkból is tudtok választani, ha valamilyen ételintoleranciával rendelkeztek.

Szeretnénk minél színesebb és különlegesebb süteményeket kínálni Nektek, hogy a Szalonunkban eltöltött percek még inkább örömteliek legyenek Számotokra.
Amennyiben szeretnétek a családdal, barátokkal nálunk ünnepelni a születésnapot, házassági évfordulót, Szalonunkban erre is lehetőség van, keressetek minket elérhetőségeinken a részletekért.

Várunk Benneteket szeretettel.

A7366585-F95C-4336-BA07-B4908F059448
IMG_1884

Vivi Édesszalon

A jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk a weboldalon.