Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Esküvői torták

Az alábbi űrlap segítségével kiválaszthatja a kívánt torta összetevőit, elküldheti különleges kéréseit.

Miután elküldte az ajánlatkérést, kap egy automatikus visszaigazoló e-mailt, amelyben megtekintheti a részleteket. Az egyedi torta árával kapcsolatban 24 órán belül visszajelzünk Önnek. A Vivi Édesműhely csak abban az esetben tekinti a megrendelést véglegesnek, ha e-mailben elfogadja árajánlatunkat.

Az ajánlat elfogadásával közöttünk Távollévők között létrejött szerződéskötés történik. Melyek szabályozását a fogyasztó, és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26) Korm. rendelet szabályozza.

Amennyiben nem érkezik válasz a küldött árajánlatra, nem jön létre köztünk szerződés, így a megrendelést nem tudjuk véglegesnek tekinteni. Telefonon leadott rendelést nem áll módunkban elfogadottnak tekinteni. A megrendelés adatait minőségbiztosítási okokból tároljuk. Az űrlapban szereplő kötelező személyes adatok megadása nélkül nem vehető igénybe a tortarendelés.

Esküvői torta rendelése esetén foglaló fizetése kötelező, melynek mértéke 50%.

Az ajánlat elfogadásával, visszaigazolásával a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Vivi Édesműhely Cukrászati Kft. mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között. Az árajánlat visszaigazolásával megrendelő nyilatkozik, hogy a Távszerződést elfogadta.

Torták szavatossági ideje:

A Vivi Édesműhely által készített torták a HACCP előírásainak megfelelő, akkreditált  cukrászműhelyben készülnek. Minőségükért abban az esetben vállalunk felelősséget, amennyiben a torták az alábbi hőmérsékleten vannak tartva: +0 és +5 fokos hűtőben való tárolás esetén a rendelés teljesítésének időpontjától számított 48 óráig +14 fokos helyiségben való tárolás esetén a rendelés teljesítésének időpontjától számított 24 óráig.

A tortákat száraz hűtőben szükséges tárolni. Az ettől eltérő tárolási hőmérséklet esetén a szavatosságért felelősséget nem tudunk vállalni.

Rendelésfelvétel, időpont egyeztetés:

– honlapon keresztül: www.viviedesszalon.hu

– e-mail: vivi@viviedesszalon.hu

A személyes megbeszéléshez időpont egyeztetés mindenképpen szükséges a honlapon található telefonszámon!

Szemezgess az elkészült esküvői torták közül

Galéria

Megrendelő és átvétel adataiA jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk a weboldalon.